*Η ιστορία μας

Με διεθνή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση στον χώρο του καφέ και της εστίασης, δημιουργήσαμε την COFFEEHOUSE TasteHabitat. Το 2012, η αγάπη, το πάθος και το μεράκι για τον καλό καφέ, μας οδήγησαν στο άνοιγμα του πρώτου καταστήματός μας στην Αθήνα, πλήρως προσαρμοσμένο στις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες, με πρωταγωνιστή τον ποιοτικό καφέ και προτεραιότητά μας τον πελάτη. Στη συνέχεια του 2012, ακολούθησε το άνοιγμα δυο νέων καταστημάτων στην Αθήνα, ενώ στις αρχές του 2013, άνοιξαμε το πρώτο κατάστημα COFFEEHOUSE στην Κύπρο, στην παλιά πόλη της Λευκωσίας. Παράλληλα, δημιουργήσαμε το μοντέλο franchise, με αποτέλεσμα στα μέσα του 2015 να λειτουργήσει το πρώτο κατάστημα franchise στην Λάρνακα της Κύπρου και ένα χρόνο αργότερα, δυο ακόμα νέα καταστήματα, στην Λευκωσία. Από τα μέσα του 2017, λειτουργεί το πρώτο Flagship Store στην Κύπρο, στο κέντρο της Λευκωσίας.

* Η ομάδα μας

Με διεθνή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση στον χώρο του καφέ και της εστίασης, δημιουργήσαμε την COFFEEHOUSE TasteHabitat. Το 2012, η αγάπη, το πάθος και το μεράκι για τον καλό καφέ, μας οδήγησαν στο άνοιγμα του πρώτου καταστήματός μας στην Αθήνα, πλήρως προσαρμοσμένο στις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες, με πρωταγωνιστή τον ποιοτικό καφέ και προτεραιότητά μας τον πελάτη. Στη συνέχεια του 2012, ακολούθησε το άνοιγμα δυο νέων καταστημάτων στην Αθήνα, ενώ στις αρχές του 2013, άνοιξαμε το πρώτο κατάστημα COFFEEHOUSE στην Κύπρο, στην παλιά πόλη της Λευκωσίας. Παράλληλα, δημιουργήσαμε το μοντέλο franchise, με αποτέλεσμα στα μέσα του 2015 να λειτουργήσει το πρώτο κατάστημα franchise στην Λάρνακα της Κύπρου και ένα χρόνο αργότερα, δυο ακόμα νέα καταστήματα, στην Λευκωσία. Στα μέσα του 2017, θα λειτουργήσει το πρώτο Flagship Store στην Κύπρο, στο κέντρο της Λευκωσίας.

* Η φιλοσοφία μας

Στην COFFEEHOUSE, σας εξασφαλίζουμε κορυφαία ποιότητα στην σωστή τιμή. Διαθέτουμε άριστες πρώτες ύλες, σωστό εξοπλισμό και απαραίτητη τεχνογνωσία για να προσφέρουμε πάντα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, με αμοιβαίο όφελος τόσο για τους πελάτες μας όσο και για τους συνεργάτες μας. Οι άρτια εκπαιδευμένοι barista μας, σερβίρουν πάντα με αγάπη και χαμόγελο, ενώ οι χώροι μας ξεχωρίζουν για τις γήινες αποχρώσεις τους, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την οικολογική συνείδηση στην οποία στηρίζουμε τον σχεδιασμό των καταστημάτων μας.

* Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της COFFEEHOUSE είναι να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, με αμοιβαίο όφελος τόσο για τους πελάτες, όσο και για τους συνεργάτες της. Στην COFFEEHOUSE παρέχουμε στον πελάτη την κορυφαία ποιότητα στη σωστή τιμή. Οι άριστες πρώτες ύλες, ο σωστός εξοπλισμός, η τεχνογνωσία και η συνεπής τήρηση των διαδικασιών και των προτύπων τους εξασφαλίζουν την ποιότητα και προσδίδουν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα. Οι άρτια εκπαιδευμένοι barista, σερβίρουν με αγάπη και χαμόγελο. Οι χώροι ξεχωρίζουν για τις γήινες αποχρώσεις τους, δημιουργώντας ζεστασιά στους πελάτες και προβάλλοντας την οικολογική συνείδηση, στην οποία, στηρίζεται και ο σχεδιασμός όλων των καταστημάτων και των προσφερόμενων προϊόντων.